الجمبري المقلي

  • بادئ الموضوع بادئ الموضوع كول نار
  • تاريخ البدء تاريخ البدء

كول نار

Kurd Day Team
1389.jpg




والطريقه هي.



نجيب
الجمبري ونتبله بملح ثم نضعه بالبيض
وبعد ذالك نحطة في الدقيق ونقلبة كويس في الدقيق


وفي هذا الوقت قد يكون الزيت ساخن لكي نضع
الجمبري اللين مانشوف انه الجمبري مستوي
وصار مقرمش يم يم يم


الصنف الثاني.
الرز المصري
وهي طبعا على طريقتي بعد
نقوم بسلق الرز المصري مع شويه زيت وملح
وخليه يستوي على رااحته


والكيد مع الاطباق الجانبيه اللي هو الفتووش والشبس
واكيد تعرفوا طريقتهم>>>> الصراحه مافيني حيل اشرح طريقته هع


 
عودة
أعلى